ANDERS QVICKER

webbdesigner - grafisk formgivare - photoshopexpert

Professionell webbdesign sedan 1996!

Jag bygger attraktiva, användarvänliga och mobilanpassade webbsidor i WordPress.

Med ett flexibelt arbetssätt genomför jag varje uppdrag med hög kvalitet och snabba leveranser, dessutom producerar jag webbsidor till mycket konkurrenskraftiga priser. Professionell webbdesign, snabbt, snyggt och billigt! Ingen startavgift, inga månadskostnader!
Jag håller till i Siljansnäs, Leksand i Dalarna, men jobbar självklart med kunder över hela Sverige!

TJÄNSTER

Professionell webdesign

Webbdesign

Jag arbetar med både helhet och specifika uppdrag inom design, grafik och programmering. Jag börjar alltid med att lyssna noga på mina kunders önskemål och inspirationskällor för att stämma av allt ifrån nuläge till förväntan på slutlig produkt.

Grafisk formgivning

Grafisk formgivning

Jag designar allt från logotyp till komplett grafisk profil. Jag formger och producerar även trycksaker, allt från visitkort, foldrar, annonser, skivomslag till hela tidningar/magasin.

Webbsidor i WordPress

WordPress

WordPress är ett användarvänligt och flexibelt CMS. Det är dessutom ett av världens mest använda publiceringsverktyg. Jag designar er hemsida från grunden och skräddarsyr WordPress för just era behov.

Responsive webbdesign - Mobilanpassad webbsida

Responsive

Responsive webbdesign är standard idag! Självklart bygger jag alla hemsidor med kompatibilitet för smartphones och surfplattor. En proffsig hemsida ska se bra ut i alla upplösningar oavsett viken enhet besökaren surfar med.