Qvicker.se erbjuder

Läs nedan vilka tjänster jag kan hjälpa er med. Webbdesign, Grafisk formgivning, Photoshop m.m

Webbdesign

Arbetssätt

Som webbdesigner arbetar jag med både helhet och specifika uppdrag inom design, grafik, programmering och eventuell fotografering. Jag börjar alltid med att lyssna noga på kundens önskemål och inspirationskällor för att stämma av allt ifrån nuläge till förväntan på slutlig produkt.

Snabb leverans

När materialet (rubriker, texter och bilder) är levererat, tar det cirka en vecka innan den kompletta hemsidan är klar för publicering.

Unik design

För att hålla högsta kvalitet skapar jag en exklusiv och professionell webbdesign helt anpassad efter kundens specifika önskemål.

Låga priser

Min erfarenhet gör att varje projekttimme kan utnyttjas maximalt vilket håller kostnaden nere. Ingen startavgift eller månadskostnad! Begär offert

Grafisk formgivning

Jag designar allt från logotyp till komplett grafisk profil.

Jag designar- och producerar även trycksaker, allt från visitkort, foldrar, annonser, affischer, skivomslag till hela tidningar/magasin.

Jag arbetar i Adobe CC när jag skapar logotyper i vektorformat och layouter för trycksaker och
bildhantering i Photoshop.

Se exempel på logotyper här >>

WordPress

WordPress är ett flexibelt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

Jag bygger er hemsida från grunden och skräddarsyr WordPress för just era behov.

En annan stor fördel utöver den användarvänliga hanteringen, är att ca 35% av alla hemsidor i världen idag är gjorda med WordPress och över 65% när det gäller publiceringssystem.

Det perfekta verktyget för er företagshemsida helt enkelt!

Responsive

Responsive webbdesign är standard idag! Självklart bygger jag alla hemsidor med kompatibilitet för smartphones och surfplattor. En proffsig hemsida ska se bra ut i alla upplösningar oavsett viken enhet besökaren surfar med.

Vad betyder responsive webbdesign? På svenska: Mobilanpassad hemsida!

Detta innebär webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning besökaren använder, och beroende på vilka funktioner som webbläsaren stödjer.

Kolumner och bilder anpassas automatiskt och ändras i storlek beroende på fönsterbredd. Det innebär att besökare kan se samma webbplats på exempelvis en smartphone eller surfplatta utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade krävts vid traditionell webbdesign.

Adobe Photoshop