Ny tjänst från Qvicker.se

Updates & Backups

Uppdateringar och Backup av er webbsida byggd med Divi i WordPress!

Håll din webbsida säker och uppdaterad

Som egen företagare vet jag hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till. En av de saker man förmodligen inte tänker på alls, är att uppdatera sin webbsida med de senaste versionerna av WordPress, Temat Divi och plug-ins.

Dessa uppdateringar installeras oftast inte automatiskt, utan måste göras manuellt, och nya versioner/uppdateringar kommer dagligen.

Om inte webbsidan är uppdaterad med de senaste versionerna, så är risken större att den blir sårbar för malware och andra metoder av hackning. I värsta fall kan webbsidan sluta att fungera helt, eller att besökaren blir skickad vidare till någon konstig sida man önskade man aldrig sett. Därför erbjuder jag tjänsten Updates & Backups, som gör att du aldrig mer behöver tänka på det, samtidigt som att risken att er webbsida blir hackad minskar radikalt!

 

Fördelar med Updates & Backups:

Du har alltid den senaste uppdateringen av WordPress och dina Plugins, vilket innebär att du skyddas mot ev. hot av hackers eller malware.

Backup (säkerhetskopia) av hela webbsidan skapas automatiskt, och du bestämmer själv hur ofta du vill ha backup på din webb.

Vill du ha hjälp med uppdatering av informationen på din webbsida? Visst fixar jag det… Det kostar lite extra dock… Se Guldpaketet!

Välj det paket som passar dig bäst

30 Days of Free Hosting

Donec sollicitudin molestie malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia