Webbdesign

Som webbdesigner arbetar jag med både helhet och specifika uppdrag inom webbdesign, grafik, programmering och eventuell fotografering. Jag bygger webbsidor i WordPress med ett specifikt utvalt- och flexibelt tema för respektive kund. Detta för att kunden själv ska kunna uppdatera hemsidan (efter en kortare utbildning).

Snabb leverans

När företagsmaterialet (rubriker, texter och bilder) är levererat till mig tar det cirka en vecka innan den kompletta hemsidan är klar för publicering. Bilder skickas i JPG-format eller PNG-format (om bilden har en transparent bakgrund). Texter kan skickas i Word, PDF, Textfil eller direkt i ett mail. Stora filer (över 10mb) rekommenderar jag att kunden skickar via WeTransfer.

Kundanpassad design

För att hålla högsta kvalitet skapar jag en exklusiv och professionell webbdesign helt anpassad efter kundens specifika önskemål. Ofta går designen på webbsida hand i hand med befintlig grafisk profil, det vill säga, typsnitt, färgschema och logotyp.

Låga priser

Min erfarenhet gör att varje projekttimme kan utnyttjas maximalt vilket håller kostnaden nere. Ingen startavgift eller månadskostnad! Begär offert!